Työhyvinvointia ja tuottavuutta ravitsemisalalle

Rethink Gastro -hanke tukee ravitsemisalan uutta kasvua kehittämistoimenpitein, joilla parannetaan alan yritysten työhyvinvointia, tuottavuutta ja liiketoimintaa.

Rethink Gastro

Hanke kehittää ravintsemisalan organisaatioiden työhyvinvointia tuottavuutta edistävällä tavalla. Tampereen ammattikorkeakoulun ja 16 pirkanmaalaisen yrityksen yhteistyön tavoitteena on parantaa mm. alan yritysten toimintatapoja, prosesseja, vuorovaikutus- ja esimiestaitoja sekä innovaatiokyvykkyyksiä ja luovuutta. Hankkeen kolme pääperiaatetta ovat:

  • Työhyvinvoinnin ja tuottavuuden rinnakkainen kehittäminen

  • Henkilöstön laaja osallistaminen kehittämiseen

  • Yrityskohtaiset kehittämisteemat ja menetelmät

Hankkeen lopputuloksena rakennetaan avoimesti saatavilla olevaa työkalusettiä 4T-kehitämistarjotinta ravintolaliiketoiminnan tuottavuuden ja työhyvinvoinnin kehittämiseen. Työkalut liittyvän Tavoitteellisuuden, Tuloksellisuuden, Tunnettuuden ja Toimintakyvyn parantamiseen ja koostuvat helposti käyttöön otettavista työkaluista, joita yritykset voivat ottaa ketterästi käyttöön esim. omissa kehittämispalavereissa tai henkilöstötilaisuuksissa ilman suuria ennakkovalmisteluja.

Tutustu 4T-kehittämistarjottimen intovideoon ja myöhemmin julkaistavaan työkalusettin!

 

Toista video YouTubessa (aukeaa uuteen välilehteen)