Ihmiset

Projektipäällikkö – Tampereen ammattikorkeakoulu

Marja Keränen, Ammatillisen opettajakorkeakoulun lehtori, Tietotekniikan DI

 

Olen pitkän linjan kouluttaja ja pedagogi. Erityisosaamisia ovat verkot, verkkopedagogiikka, johtaminen ja verkostojohtaminen. Olen pitkään toiminut myös tietojärjestelmäkehittäjänä ja verkkokurssien tuottajana. Pehmeät arvot ovat toimintani ytimessä ja usko ihmiseen ja jokaisessa piileviin kykyihin. Jokainen, aivan jokainen osaa ja kykenee. Uskon kannustamisen voimaan ja positiiviseen ajatteluun. Mottoni onkin: Jos ei kuuseen kurkota, ei katajaankaan kapsahda. Ja toinen: ”Tyhmää olla onneton nyt, kun voi aivan yhtä hyvin olla onneton ensi viikolla”.

 

Projektiasiantuntija – Tampereen ammattikorkeakoulu

Terhi Pekkinen, Lehtori, Hoitotyö

terhi.pekkinen@tuni.fi

Työskentelen hoitotyön lehtorina TAMKin terveysyksikössä. Opetan ensimmäisen vuoden sairaanhoitajaopiskelijoita ja ohjaan opintojen loppuvaiheessa opinnäytetyöprosessia. Olen koulutukseltani sairaanhoitaja, TtM, ammatillinen opinto-ohjaaja ja erityisopettaja. Olen mukana myös uraohjauksen kehittämisessä terveysyksikössä. Mottoni on ollut ” mitään uutta ei saa, jos ei vanhasta luovu”. Vapaa-ajalla patikointi tuntureilla ja luonnonpuistoissa antavat voimia arkeen.

 

 

 

 

Projektiasiantuntija – Tampereen ammattikorkeakoulu

Harri Saarinen, Lehtori, Teollisuusteknologia

harri.saarinen@tuni.fi

Olen Harri Saarinen ja tulen TAMKista, tietojenkäsittelyn tutkinto-ohjelmasta. Taustalla on pitkä kokemus ict-alasta sekä työskentelyä opinto-ohjaajana noin 10 vuoden ajan (juuri nyt en ole opo), opinto-ohjaajan koulutus (2016) ja erityispedagogiikan perusopinnot (2015). Ohjus-hankkeessa olen mukana ohjausmallin (TP2) ja digitaalisen ohjausalustan suunnittelussa (TP3), joiden koenkin taustani ansiosta luontaisesti sopivan hyvin tehtäväkuvaani. Ohjausalan lisäksi olen vahvasti matematiikkaihminen ja datan käsittelijä. Yliopisto-opinnoista löytyy laudatur niin matematiikasta kuin tilastotieteestä. Vapaa-ajalla tulee harrastettua kuntoliikuntaa sen eri muodoissa, pyöräily varmaan ykkösjuttuna – ”pyörällä päästään”

 

Projektikoordinaattori – Tampereen ammattikorkeakoulu

Eeva Heikkilä, projektikoordinaattori, TKI-palvelut

eeva.e.heikkila@tuni.fi

040710128

Koordinoin TAMKin ulkoisen rahoituksen hankkeita eri aloilta. Olen mukana hankkeissa eri tavoin tarpeiden mukaan niin sisällöllisissä asioissa kuin hankehallinnon kiemuroissakin. Hyvin suunnitellut ja toteutetut hankkeet saavat minut innostumaan ja aidot tulokset tekevät työstä palkitsevaa. Taustaltani olen sosiaalipoliitikko ja yhteiskuntatieteilijä, joten OHJUS-hankkeen teemat osuvat hyvin yksiin myös tässä mielessä. Vapaa-ajalla tykkään mäiskiä thainyrkkeilysalilla ja rapsutella Mauri-kissaani.

 

 

 

 

Vastuuasiantuntija – Tampereen yliopisto

Heidi Anttila, tutkija, Kasvatustieteiden ja kulttuurin tiedekunta

Työskentelen hankkeessa vastuuasiantuntijana ja olen töissä Tampereen yliopistolla tutkijana.  Tehtävänäni on suunnitella ja kehittää digitaalinen ohjausalusta yhdessä muiden hankkeen työntekijöiden kanssa. Osallistun myös ohjausmallin suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Vapaa-ajallani tykkään liikkua luonnossa ja rentoudun kirjoja lukien.

 

 

Projektiasiantuntija – Turun ammattikorkeakoulu

Anu Lehtinen, , Opinto-ohjaaja, Lehtori, Yrittäjyys ja myynti

+358 50 598 5667

anu.lehtinen@turkuamk.fi

Olen työskennellyt Turun ammattikorkeakoulussa opinto-ohjaajana Yrittäjyyden ja myynnin yksikössä vuoden 2021 alusta alkaen. Sitä ennen olen vajaan parinkymmenen vuoden ajan ohjannut ja neuvonut niin korkeakouluun hakevia kuin korkeakouluissa opiskelevia ja omaa uraansa ja uravalintojaan pohtiviakin. Olen koulutukseltani kasvatustieteiden maisteri, ammatillinen opettaja ja ammatillinen opinto-ohjaaja.

Ohjus-hankkeessa olen mukana ohjausmallin suunnittelussa (TP2).

 

Projektikoordinaattori – Turun ammattikorkeakoulu

Mikko Siitonen, Koulutusvastaava, Yrittäjyys ja myynti

+358 50 598 5437

mikko.siitonen@turkuamk.fi

Olen työskennellyt Turun ammattikorkeakoulussa koulutusvastaavana Yrittäjyyden ja myynnin yksikössä vuoden 2021 alusta alkaen. Tätä ennen toimin samassa yksikössä opinto-ohjaajana tradenomiopiskelijoille. Aiemmin olen toiminut lisäksi koulutuksen kehittämisen sekä ura- ja rekrytointipalveluiden suunnittelijana. Olen koulutukseltani valtiotieteiden maisteri, ammatillinen opettaja ja ammatillinen opinto-ohjaaja.

Ohjus-hankkeessa toimin Turun ammattikorkeakoulun projektikoordinaattorina.

 

Projektikoordinaattori – Tampereen seudun ammattiopisto

Suvi Mandelin, Liiketoiminnan tuntiopettaja, Tredu

041 730 5556

suvi.mandelin1@tampere.fi

Olen koulutusalan moniosaaja. Olen työskennellyt pitkään liiketoiminnan kouluttajana toisella asteella ja päässyt valmentamaan nuoria ja aikuisia kohti työelämää sekä jatko-opintojen pariin.  Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri ja ammatillinen opettaja. Parhaillaan suoritan lisäksi erityisopettajan opintoja ammatillisessa opettajakorkeakoulussa. Osaamiseni painopisteitä ovat ammattiosaamisen valmentaminen, verkkopedagogiikka, hanketyöskentely sekä uusien toimintamallien luominen, joissa hyödynnetään markkinointia ja viestintää.
Ennen opetustehtäviin tuloani olen työskennellyt liike-elämässä markkinoinnin ja myynnin parissa esimiestehtävissä sekä eri ammattikorkeakouluissa opiskelijahakujen parissa. Ohjus-hankkeeseen tuon opettajanäkökulman lisäksi myös hakeutumisen asiantuntijuuttani.
Opetustyössä sydäntäni lähellä on eri-ikäisten opiskelijoiden tukeminen kohti heidän tavoitteitaan olivatpa ne sitten työelämässä tai koulutuksen parissa. Mottoni on ”Unelmat on tehty saavutettaviksi, jokainen pystyy saavuttamaan sen mistä unelmoi”

Projektityöntekijä – Tampereen seudun ammattiopisto

Ulla Kellokumpu,opinto-ohjaaja, elintarvikeala, taideteollisuusala ja TUVA-koulutus

041 730 9319

ulla.kellokumpu@tampere.fi

Toimin Tredussa opinto-ohjaajana elintarvikealalla, taideteollisella alalla sekä TUVAssa. Aiemmin olen työskennellyt aikuiskoulutuksen, joustavan perusopetuksen ja työllisyydenhoidon parissa ja projektityö on myös minulle tuttua. Päivittäisen ohjaustyön lisäksi ohjauksen kehittäminen ja palvelumuotoilu kiehtoo minua. Opinto-ohjaajan työ on itselleni se unelmien ammatti ja omia unelmia kohti pyrin myös ohjattaviani tukemaan.