Työelämän fuksiaiset

Kuvituskuva jossa aikuinen ajaa kolmipyörää.

Hei sinä vastavalmistunut työnhakija sekä Tampereen yliopiston tai TAMK:in alumni!🎈Oletko valmis hyppäämään hetkeksi pois työnhaun tai työelämän kolmipyörästä? Haluatko päästä tuulettamaan tuoreella tavalla ajatuksia vertaisten kanssa? 

Jos avointen hakemusten lähettely on alkanut maistua puulta tai jos perinteisten verkostoitumistapahtumien tunnelma puuduttaa, tervetuloa Työelämän fuksiaisiin❗

Tapahtuma rakentuu työelämäaiheisten rastien ympärille, joita kierretään vastavalmistuneista työnhakijoista ja alumneista koostuvissa ryhmissä opintojen aikaisten fuksiaisten tyyliin. Pantomiimin ja juomarastien sijaan ryhmät pääsevät muun muassa löytämään vahvuuspotentiaaliaan, laatimaan työkaluja jaksamisen ja (työ)hyvinvoinnin tueksi sekä syventymään tämän päivän työelämätaitoihin.

Paikalla on myös Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelujen sekä Tampereen yliopiston ja TAMK:in asiantuntijoita, joita pääsee jututtamaan niin työnhausta kuin alumnitoiminnasta. Fuksiaisten teemaa kunnioittaen luvassa on myös muuta hyvänmielen, tunnelmaa nostattavaa ohjelmaa.

➡️Tule hakemaan uutta puhtia arkeen, ja ken tietää, voit vaikka löytää fuksiaisista uuden työnantajan tai -tekijän.😉

🥂Tapahtumassa tarjoillaan ruokaisat eväät fuksiaisten tyyliin, ja virallisen osuuden jälkeen on mahdollisuus jäädä yhteisille afterworkeille!

MITÄ: Työelämän fuksiaiset
MISSÄ: Paidia-tila, Nokia Arena
MILLOIN: to 13.4. klo 14:00-16:30 (+ afterworkit)
KENELLE: Tampereen yliopiston ja TAMK:in alumneille sekä vastavalmistuneille työnhakijoille
MIKSI: Koska työnhaun ja -elämän ei tarvitse olla harmaata

Tapahtuman järjestävät Nopeasti töihin -hanke yhteistyössä Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelujen kanssa. Mukana myös Tampereen korkeakouluyhteisön alumnipalvelut.