Ilmoittaudu elokuun 2020 ryhmään

Nainen kypärä päässä

TAMKissa aloittaa elokuun lopussa naisryhmä, joka on tarkoitettu alanvaihtoa harkitseville tai työttömyysuhan alaisille naisille. Ryhmässä tutustutaan ennakkoluulottomasti tekniikan alan vaihtoehtoihin ja peilataan niitä kunkin omiin vahvuuksiin ja osaamiseen.

TE-keskuksen ryhmä naisille esite

 

 

 

Intro: Hankkeen, toimijoiden ja tulevien työpajojen esittelyä. Hahmotellaan uusia ammatillisia polkuja tutustumalla erilaisiin tekniikan alalla työskentelevien henkilöiden uratarinoihin. Rakennetaan mahdollisuuskuvia ja -polkuja. Aloitetaan syyskuu 3.9. ja 17.9.2020 klo 13-15, joko lähitapaamisena TAMKilla tai webinaarina.

Erilaisia opintopolkuja: Miten voin päivittää tai vahvistaa omaa luonnontieteellistä osaamistani? Minkälaisia mahdollisuuksia minulla on? Millaisia reittejä voisin niihin käyttää? Miten opintoihin haetaan? Opintopolkujen hahmottamista ja vaihtoehtojen etsimistä yhdessä. To 1.10.2020 klo 12-15.

Tekniikan alan opiskelu ja työt: Tutustutaan opiskeluun TAMKissa. Tutustutaan työpajoihin ja erilaisiin tekniikan alan työpaikkoihin. Koronatilanteesta riippuen syksyllä 2020.

Ilmoittaudu mukaan!