Tekoälyn hyödyntäminen kiinteistö- ja rakennusalalla - Tervetuloa Osku Torro

By Osku Torro.

Kiinteistökehittämisen osaamiskeskuksen tuorein vahvistus tutkijatohtori Osko Torro tiivistää esityksessään AI-teknologian mahdollisuudet kira-alalla.

Tekoäly on noussut viimeisen vuoden aikana tapetilla kaikkialla maailmassa. Myös kira-alalla liikutaan nyt vauhdilla suuntaan, jossa tekoälyn hyödyntäminen nousee jatkuvasti tärkeämpään asemaan.

Kiinteistökehittämisen tulevaisuusfoorumi (FutuRED) onkin nyt vahvistanut rivejään tekoälyosaamisella, kun tutkijatohtori Osku Torro siirtyy FutuRED-tiimiin tietojohtamisen puolelta. Torro on rakennetun ympäristön tiedekunnassa jo tuttu nimi: hän on ollut mukana useissa yhteishankkeissa ja nyt hänen roolinsa kasvaa entisestään.

Tutkijatohtori Osku Torro siirtyy FutuRED-hankkeen riveihin tietojohtamisen puolelta, jossa hän väitteli kesällä 2023 XR-teknologiasta ja sen hyödyntämisestä tiimityöskentelyssä.

Liitteenä Torron tiivis esitys tekoälyn mahdollisuuksista kira-alalla. Myöhemmin CoreLab julkaisee laajemman artikkelin, jossa käymme läpi käynnissä olevaa työtä ja uusia AI-aiheisia hankeideoita.

FutuRED_tekoäly_kira-alalla

 

Lisätietoja:

Osku Torro
osko.torro@tuni.fi