Hanke käynnistyi!

BeLight-hankkeen tutkimuspartnerit ja yritykset osallistuivat yhteiseen kick offiin helmikuussa 2020.

BeLightin tutkimusosapuolet VTT ja Tampereen ammattikorkeakoulu sekä 14  osallistujayritystä tapasivat hankkeen aloitustilaisuudessa 12.2.2020 VTT:n Tampereen tiloissa. Ohjausryhmä järjestäytyi ja tutkimuspartnerit ja yritykset esittäytyivät.

Yhteisen keskustelun aikana syntyi hyvä yhteisymmärrys siitä, mihin hankkeessa pyritään. – Kehitämme kestävämpiä ja ympäristöystävällisempiä materiaaleja uusiin sovelluksiin. Tavoitteena on myös verkostoituminen, kansainvälistyminen sekä muovin kiertotalouden mukaiset uudet liiketoimintamahdollisuudet, kertoo projektia luotsaava Lisa Wikström VTT:ltä.

Hankkeen tuloksia pyritään hyödyntämään kaupallisesti niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin. – Rahoittajana toimiva Business Finland luo uutta kasvua auttamalla yrityksiä kansainvälistymään, taustoitti rahoittajan edustajana toimiva Markku Lämsä.

Sovimme yhdessä hankkeen askelmerkeistä ja etenemisestä.

Hankkeessa ovat mukana Artekno Oy, Finnfoam Oy, Brightplus Oy, Tikkurila Oyj, NMC Cellfoam Oy, Fiberwood Oy, Paptic Oy, Evere Oy, Cre4tive Oy, Eagle Filters Oy, Aisti Corporation, EarthPac Oy, Vaisala Oyj ja Sulapac Oy.