Hyppää sisältöön
Pääsivustolle
Safe Food Industry

Turvallisuuskulttuurin kehittäminen elintarviketeollisuudessa

  • Etusivu
  • Uutiset
  • Materiaalit
  • Julkaisut
  • Yhteystiedot
  • Etusivu
  • Uutiset
  • Materiaalit
  • Julkaisut
  • Yhteystiedot

SafeFI-hankkeesta ja sen tuloksista juttu Kehittyvä Elintarvike -lehdessä

3.3.2025
Food process plant

Kirjoitimme SafeFI-hankkeesta ja siinä tehdyn turvallisuuskulttuurin kypsyysanalyysikyselyn tuloksista jutun Kehittyvä Elintarvike -lehteen. Juttu on luettavissa vuoden 2025 ensimmäisessä printti- ja digilehdessä sekä lehden verkkosivuilta: Työturvallisuuskulttuuri kohtalaisen hyvällä tasolla elintarviketeollisuuden yrityksissä. (Kuva: iStock)

  • News

Artikkelien selaus

Vanhempi artikkeli
Uudempi artikkeli

Yhteyshenkilö

Projektipäällikkö Noora Nenonen, etunimi.sukunimi(at)tuni.fi

Tutkimusryhmän kotisivut

Turvallisuuden johtaminen ja suunnittelu

  • facebook
  • facebook
  • instagram
  • Tilaa RSS-syöte
Sivun alkuun
Pääsivustolle
  • Yhteystiedot →
  • Tietosuoja →
  • Saavutettavuusseloste →
  • Evästeseloste →