Tekstiilihankkeen sisältöä kuvaava kuvia, jossa eri materiaaleja ja ekosysteemiä kuvaavia elementtejä

Kestävien ja älykkäiden tekstiilien ekosysteemi

Hankkeessa kehitetään Pirkanmaan kestävien ja älykkäiden tekstiilien osaamis- ja innovaatioekosysteemi, joka tuo yhteen yritykset, julkiset toimijat, korkeakoulut ja tutkimusorganisaatiot.

Hanke törmäyttää yhteen tekstiili– ja IT-alan toimijoita uusien innovaatioiden synnyttämiseksi ja olemassa olevien tuotteiden ja ideoiden jalostamiseksi erityisesti terveydenhoidon tuotteiksi. Ekosysteemi tuo yritysten saavutettavaksi korkeakoulujen ja tutkimusorganisaatioiden osaamisen, innovaatiokyvykkyyden ja kansainväliset verkostot auttamaan koronasta toipumista.