Projektipäällikön terveiset (huhtikuu 2020)

Työpaja III, 29.4.2020 siirtyy syksyyn

Meistä jokainen on joutunut miettimään arkeaan uudella tavalla meneillään olevan pandemian takia. Myös Kotona kotiin ja yhteiskuntaan- hankkeemme toiminnassa olemme tehneet varasuunnitelmia, jotta hanke etenisi tavoitteiden suuntaisesti.

Ehdimme pitää kaksi onnistunutta työpajaa ennen kuin maailma muuttui. Niiden tulokset ovat tallennettuina jatkotyöstämistä varten. Nyt, kun joudumme siirtämään työpaja III:n toteutuksen myöhempään ajankohtaan, jatkamme työskentelyämme virtuaalisesti. Tarkoituksenamme on tehdä puhelinhaastatteluita maahanmuuttajanaisille kevään aikana. Haastatteluista saamme edelleen arvokasta materiaalia valmennusmallin alustavaan kirjoittamiseen.

Työpaja III, jonka piti toteutua 29.4., siirtyy todennäköisesti syksyyn. Siellä esittelemme alustavan valmennusmallin ja työstämme sitä yhdessä kasvokkain tapahtuvassa kokoontumisessa. Tämän jälkeen toivottavasti voimme alkaa pilotoida valmennusmallia iäkkäiden kanssa.

Kiitän teitä kaikki jo mukana olleita maahanmuuttajanaisia, yhteistyökumppaneita, projektihenkilökuntaa ja muita asiasta kiinnostuneita henkilöitä yhteistyöstä ja kannustuksesta tänä vaikeana aikana.

Hyvää kevättä ja kesänodotusta kaikille!

Ystävällisin terveisin

Sirpa Salin, projektipäällikkö