Uniikki ulkoilmatila Metsälämpäre kutsuu tutustumaan

Siistitty Metsälämpäre on valmis ahkeraan käyttöön

Metsälämpäreessä vietettiin maanantaina Vapun etkot talkoiden merkeissä. Raivasimme risukkoa, rakensimme hyönteishotelleja, keräsimme roskia ja viimeistelimme tilan erilaisille tapaamisille ja opintojaksojen tarpeisiin.

Lämpäreen Vapun etkot – munkkeja, simaa ja talkoohenkeä

Tilan voi varata Pepistä Metsälämpäre-nimellä ja se sijaitsee C-talon ja TAMK liikuntahallin väliin jäävässä metsässä pihan puolella. Metsälämpäreen istuinsuojia on postihuoneessa E1-02 punaisessa muovilaatikossa, jossa teksti ”metsälämpäreen istuimet”. Niitä kannattaa ottaa mukaan lainaksi vaatteiden suojaksi.

Tekemisen meininkiä

Muutaman tunnin uurastuksen jälkeen, ulkoilmatila näytti jo tosi hienolta. Tampereen kaupungilta lahjoituksena saadut pöllit ja penkit löysivät omat luontevat paikkansa maastossa. Lämpäreelle sopii istumaan yhteensä jopa 50 henkilöä joko yhtenä ryhmänä tai pienemmissä porukoissa.

Siistitty Metsälämpäre on valmis ahkeraan käyttöön

Metsälämpäre, jonka hankkeeseen osallistunut opiskelijatiimi keksi oppimisympäristöksi, on nyt kokenut uudistuneen ilmeen ja kutsuu kaikki kiinnostuneet paikan päälle hyödyntämään tätä uniikkia ulkoilmatilaa.

Metsäresepti -hankkeen projektiryhmä – Marja-Leena Lähteenmäki, Hannastiina Ruismäki, Ulla Häggblom ja Toni Männistö

Projektiryhmä kiittää kaikkia talkoisiin osallistuneita ja teitä monia asiasta kiinnostuneita, jotka tulitte paikalle touhua ihmettelemään ja ehkä vähän ihailemaankin.