Ekothon2-tapahtuma 1.-2. joulukuuta 2021

Ekothon2 on yhteiskehittämistapahtuma, jossa suurin osa ajasta käytetään työskentelyyn oman ryhmän kanssa. Tapahtuman järjestäjät suunnittelevat ryhmät ja valitsevat niihin jäsenet, joiden osaaminen täydentää toisiaan. Tänä vuonna keskitymme pirkanmaalaiseen kestävyystoimintaan.

For english info click HERE

Ekothon2:seen osallistuvat voivat valita kuuden eri aloitteen väliltä. Aloitteet vaihtelevat paikallisen ruohonjuuritason toiminnasta laajoihin alueellisiin aloitteisiin. Tarkoituksena on kehittää projekteja ja etsiä rahoitusta, jotta nämä aloitteet voisivat saavuttaa vielä enemmän! Osallistumalla Ekothon2:seen pääset auttamaan näitä aloitteita, sekä saat samalla kokemuksia ja ideoita, jotka voivat inspiroida sinua omassa työssäsi.

Mikä on sinun asiantuntemuksesi? Mikä on sinun intohimosi? Katso lista läpi ja valitse mihin sinä haluaisit osallistua.

 

Jos osallistut Ekothon2-tapahtumaan on tärkeää, että pystyt osallistumaan molempina päivinä (1.–2. joulukuuta) klo 9.00–14.00.

Jokaista ryhmää ohjaa kokenut fasilitoija, joka on koulutettu Ekothon-metodiin.

Aloitteet:

  1. Karkun kirjastosta yhteisökeskus
  2. Pirkanmaan 3.sektorin yhteistyö
  3. Pirkanmaan Donitsi-yhteistyö
  4. Luontokoulu Korento ja ympäristökasvatuksen ”next level”
  5. Tampereen yliopiston tutkijat yhteistyöhön ruohonjuuritason toimijoiden kanssa
  6. Pirkanmaan Kaarikoirat Ry ja nuorten yhteisö

 (Klikkaamalla otsikkoa saat lisätietoja!)

Kohderyhmät

Ekothon on kaikille! Erityisesti kaipaamme ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita kestävyysmurroksesta ja toimialat ylittävästä yhteistyöstä. Ehkä sinulla on joitakin taitoja tai kokemusta, jota tarvittaisiin aloitteissa (katso kuvaukset) tai ehkä sinä olet innovatiivinen ja kekseliäs henkilö, joka haluaisi päästä mukaan. Toivotamme mukaan kuntien edustajat, poliitikot, taiteilijat, tutkijat, yrittäjät, aktivistit ja aluekehittäjät!

Päivämäärä ja rekisteröityminen

Ekothon2 onnistumisen kannalta on oleellista, että kaikki osallistujat osallistuvat kumpanakin päivänä, eli joulukuun 1. ja 2. päivät klo 9.00–14.00.

Ekothonin maksimiosallistujamäärä on 80 henkilöä. Ilmoittaudu 12.11 mennessä. Varaa paikkasi täältä: https://www.lyyti.in/Ekothon_2

Ekothon järjestetään Zoomissa.

Ekothonin järjestäjät

Pirkanmaan liitto, STUE Tampereen yliopistolta, Teknologian tutkimuskeskus VTT ja Konsulent Stiller-Reeve.

Kommentit, kysymykset ja ideat liittyen Ekothoniin, ota yhteyttä: hannele.tiitto@pirkanmaa.fi

Tapahtumaa sponsoroivat