TRINITY – Robotiikan tulevaisuus –sorvaamo, Tampereella 5.3.2019

TRINITY DIH

Robotiikkayhdistys järjestää yhdessä TRINITY –projektin kanssa pk-yritysten robotiikkatarpeita käsittelevän työpajan. Työpajan tavoitteena on kartoittaa suomalaisen valmistavan teollisuuden pk-yritysten tarpeita joustavan robotiikan saralla.
Työpaja tuloksia hyödynnetään suunnattaessa palveluja, joita TRINITY projekti tarjoaa eurooppalaisille pk-yrityksille. Työpaja on avoin kaikille kiinnostuneille. Työpajan jälkeen Suomen Robotiikayhdistys ry:n vuosikokous yhdistyksen jäsenille.

TRINITY projektissa luodaan digitaalinen innovaatiokeskittymä, joka palvelee erityisesti pk-yritysten joustavasti robotisoidun tuotannon tarpeita. Verkosto koostuu kehittyneestä robotiikasta, digitaalisista työkaluista ja cyberturvallisuudesta. TRINITY projekti tarjoaa mukaan lähteville yrityksille aiheeseen liittyvää koulutusta, konsultointia, teknistä tukea sekä rahoitusta omien kokeilujen toteuttamiseen.

Tampereella järjestettävän sorvaamon tavoitteena on esitellä TRINITY -projektia, jonka avulla Eurooppalaisen pk-teollisuuden robotisointi saadaan nostettua uudelle tasolle. Hankkeen kohderyhmänä ovat valmistavan teollisuuden pk-yritykset. Jotta projektin panostukset ja painotus palvelisivat mahdollisimman hyvin myös suomalaista valmistavaa teollisuutta, kutsumme kaikki kiinnostuneet tahot mukaan sorvaamoomme. Alan toimijoiden kokemukset, tarpeet, haasteet ja tavoitteet auttavat meitä suuntaamaan projektin toimintaa.

Tervetuloa mukaan!

Tilaisuus on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Tilavarausten ja tarjoilun vuoksi pyydämme ennakkoilmoittautumisen, jonka voit tehdä alla olevasta linkistä 1.3.2019 mennessä.

15:00 Tervetuloa, Jyrki Latokartano, Suomen Robotiikkayhdistys ry
15:10 TRINITY projektin palvelut pk-yrityksille, Prof. Minna Lanz, Tampereen yliopisto
15:30 TRINITY projekti pk-yritysten apuna, world cafe työpaja
16:40 Tulosten esittely