Mukaan hankkeeseen?

Haluaisitko vähän tauottaa? Tai jopa liikuttaa? Mikä saa mut liikkumaan? -hanke etsii riveihinsä opiskelijoita eri aloilta.

 

Hankkeen tavoitteena on innostaa ja kannustaa niukasti liikkuvia opiskelijoita pitämään itsestään parempaa huolta. Simppeleitä keinoja tähän ovat mm. istumisen vähentäminen ja arkiliikunnan lisääminen sekä koukuttavat liikuntatempaukset eri korkeakoulukampuksilla. Näitä keinoja ideoimaan ja tapahtumia toteuttamaan tarvitsemme sekä tauottajia että liikuttajia.

 

Opiskelualasi voi olla mikä vaan, mutta innostusta ja rohkeutta opiskelijakollegoiden aktivoimiseen sinulla on syytä olla; näillä eväillä olet takuuvarmasti onnistuja joko tauottamisen tai liikuttamisen saralla! Hankkeen toimet toteutetaan projektitöinä ja osallistumisesi kasvattaa opintopistesaldoasi x opintopisteellä. Lisäksi saat aivan varmasti projektiisi mukavan tiimin, voit päästää luovuutesi valloilleen ja kierrellä vähän kampuksia. Projektityötäsi ohjaa hankkeen projektipäällikkö Anne Ketola.

 

Jos koet vahvasti olevasi joko tauottaja tai liikuttaja, yksin tai kavereiden kanssa, ota yhteyttä Anneen (anne.r.ketola(at)tuni.fi).